Custom Search

joi, 3 iunie 2010

GTA intr-un satuc din Marea Britanie

Marea Britanie a trecut prin momente terifiante, Miercuri, 2 Iunie cand un taximetrist a impuscat la intamplare 12 oameni.

Politia a identificat criminalul ca fiind Derick Bird, un localnic, si au mai precizat ca i-au gasit cadavrul in imprejurimile parcului national Lake District. In masina au fost gasite doua arme de foc, una din ele fiind o pusca. Anglia are cele mai puternice legi de control a armelor din Europa, masura fiind adoptata dupa alte doua atacuri armate petrecute in ultimii 25 de ani.
Bird si-a impuscat mai intai colegul, tot un sofer de taxi si inca 2 persoane aflate in apropiere, dupa care s-a urcat in masina sa, un Citroen Picassa argintiu si a inceput sa impuste pietonii in timp de conducea. Pana acum politia nu a descoperit care ar fi motivul acestor crime. Dupa ce si-a terminat treaba a condus pana in parc, a abandonat masina dupa care s-a sinucis.
Elementul declansator se pare ca a fost o cearta cu ceilalti soferi de taxi, dar totusi de la o cearta sa se ajunga pana la crima este prea mult. Prietenii il descriu ca fiind o persoana sociabila, dar cei mai multi criminali in serie asa sunt.
Dupa aflarea stirilor Primul Ministru David Cameron a declarat ca va face tot ce poate pentru a asigura linistea cetatenilor pe mai departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu